SIKA Rengøring A/S

Rengøring

Daglig rengøring – offentlig og erhverv

[three_columns_one]Det offentlige
Vi har stor erfaring med offentlige bygninger som skoler, daginstitutioner, biblioteker m.m. Her er vi meget fleksible med hensyn til arbejdstider, så det passer ind i stedets rytme – vi ved, hvor ofte disse steder bruges både i løbet af dagen og om aftenen. Derfor tilpasser vi os, så alle får det mest mulige ud af de timer, der er til rådighed.

Erhvervsrengøring
SIKA Rengøring A/S udfører professionel rengøring af virksomheder inden for kontor, produktion, butikker m.m. Opgaverne kan være på en daglig basis, med intervaller eller som[/three_columns_one]

[three_columns_one] hovedrengøring som enkeltstående opgave. Vi har gennem mange år opbygget en fast kundegruppe, hvor tillid og omhu er en vigtig del af arbejdet – ud over det bedste slutresultat, naturligvis.

Hovedrengøring
Selv med en professionel, regelmæssig rengøring vil der en gang årligt være behov for en hovedrengøring. Det kan vi udføre både for vores faste kunder og efter tilbud. Blandt vores kunder er der en del, som selv står for den daglige rengøring, men hvor de gerne vil sikre sig en professionel løsning til den store opgave, som en hovedrengøring kan være.
[/three_columns_one]

[three_columns_one_last]

[/three_columns_one_last]